Kvalitet för bättre skytte!

Search
Close this search box.

Till er tjänst

Välkommen till Kolvkam Sweden, din partner för högpresterande kolvkammar till jakt- och sportskyttevapen. Vi är inte bara din tillgängliga expert online, utan även en pålitlig underleverantör till Sveriges främsta jaktbutiker. Hos oss får du inte bara kvalitet, du får förtroende och styrka som kommer från att vi är fabriksleverantör till några av de mest respekterade vapentillverkarna som Merkel, Blaser Jagdwaffen, och många fler.

Vårt erbjudande
Med över 20 års erfarenhet och ett registrerat varumärke är vi en stabil och erkänd kraft på marknaden. Hos oss är din säkerhet och förtroende vår prioritet. Vi uppfyller de senaste kraven från Polisen för vapenförvaring och larmklassning, och vi är stolta över vårt F-skattebevis.

Teknisk expertis
Vi är inte bara vapenentusiaster, vi är också experter inom mekanisk bearbetning och CAD/CAM-konstruktion. Vår toppmoderna maskinpark, inklusive vår avancerade 7-axliga Okuma LT10 My svarv, ger oss möjlighet att producera detaljer med precision och effektivitet. Med vår årliga produktion på cirka 5000 enheter och vårt fokus på högkvalitativa material som rostfritt stål och aluminiumlegeringar, kan du lita på oss för att leverera pålitliga och korrosionsbeständiga produkter.

Säkerhet och innovation
Vi tar din säkerhet på allvar. Genom att tillverka alla våra komponenter internt kan vi säkerställa högsta kvalitet och snabba förbättringar när det behövs. Vi har investerat i avancerad teknik och material för att garantera att våra produkter inte bara uppfyller utan överträffar branschstandarder.

Förtroende i varje komponent
Vår ständiga strävan efter perfektion innebär att vi inte kompromissar när det gäller någon del av våra produkter. Från våra kolvkamstyper till syntetkolvar och fyllmassor, varje komponent har genomgått rigorösa hållfasthetsprov för att säkerställa att vi levererar endast det bästa till våra kunder.

Upplev skillnaden med Kolvkam Sweden idag. Kontakta oss för att ta din jakt- och skytteupplevelse till nästa nivå.

Roberth Landers
Kolvkam Sweden KolvkamSweden web 1

Kolvkam Sweden AB
LYSINGSVÄGEN 18
593 53 Västervik
Tel. +46(0)70-716 20 97
info@kolvkam.se
Org.nr: 556968-7634