Kvalitet för bättre skytte!

Sök
Stäng denna sökruta.

Kostnad

Utforska våra tjänster och priser direkt i vår webbutik. Nedan hittar du en översikt över våra rekommenderade priser för olika kolvkammar. Observera att priserna kan variera beroende på återförsäljare, men vi garanterar att du alltid får en kvalitetsprodukt från Kolvkam Sweden AB.

Standardkolvkammar
Vi erbjuder två standardmodeller: ”Sniper-Varmint” för repetervapen och kortare kolvar samt ”Bockbuchs” för hagelvapen och längre kolvar. Priset för montering av justerbar kolvkam på trä- eller syntetkolvar är 4 500 kr.

Avancerade kolvkammar
För mer avancerade kolvar som Blasers R8 Success, McMillan, Sako 85 Carbon, Christensens Arms med mera, är priset 5 500 kr.

SideloKK
Uppgradera till vår senaste innovation, SideloKK, en justerbar kolvkam utan synliga rattar eller skruvar på sidan av kolven. Med en enkel knapptryckning frigörs kolvkammen. SideloKK är perfekt för dem som söker det lilla extra. Priset för SideloKK är 7 995 kr.

Inskick av egen kolv
Om du föredrar att skicka in din egen kolv för montering, erbjuder vi även den tjänsten. Priserna för montering av standard, avancerad och SideloKK-kolv är samma som ovan. Observera att transportkostnader tillkommer.

Utforska vårt sortiment och ge ditt vapen det perfekta tillbehöret för bästa prestanda och komfort.

Leveransadress till oss:
Kolvkam Sweden AB
Att: Roberth Landers
Lysingsvägen 18
593 53 Västervik
Tel. +46(0)70 716 20 97

Frågor kring hur du ska skicka in din stock? Skicka ett mejl till oss.
info@kolvkam.se