Kvalitet för bättre skytte!

Sök
Stäng denna sökruta.

Hur mycket ökar vikten på kolven efter monteringen?

Viktökningen beror till största del på den enskilda kolven, om det är en homogen kolv så öker vikten enbart ca: 80gram (För standard och Avancerad) På en syntetkolv så beror det hur tjock kolven är, hur mycket fyllmassa den rymmer, men cirka: 180gram kan man räkna med. (För standard och Avancerad)

Vad kostar det att montera en justerbar Kolvkam?

Priset på våra Kolvkammar är:
Standard: 4500kr.
Avancerad: 5500kr.
SidloKK: 7995kr.

Hur lång tid tar själva ingreppet?

Eftersom vår bemanning är konstant medans orderflödet varierar så gör även vår ledtid detta, MEN vi eftersträvar att har ca: 2-3 veckors ledtid, den aktuella leveranstiden framgår på vår hemsida.

Vad behöver man tänka på innan man skickar i väg sin kolv?

Egentligen ingenting annat än att embalera godset ordentligt, när det gäller ett repetervapen så behöver vi även veta var slutstycket vänder, detta markeras lämpligen med hjälp av en bit tejp och en penna som som man markerar på kolvryggen var slutstycket vänder vid repetering.

Kan ni montera Kolvkam på alla vapen?

Bra fråga, följande vapen tillhör dom som jag på rak arm kan säga att vi inte kan mpntera vår justerbara Kolvkam på: Samtliga Benellis halvautomater, hagelautomater, samt kolvar av ”extremt” utförande.

Vad är SideloKK?

SideloKK är vår senaste tillskott när det gäller olika modeller av justerbara Kolvkammar. SideloKK är vår premiumprodukt som vänder sig till dig som söker det där extra. SideloKK skiljer sig från våra övriga modeller genom avsaknaden av uttre rattar/insexskruvar på sidan av kolven, inga hål borras där. Man frigör Kolvkammen genom att trycka in en knapp som finns monterad på undersidag av kolven, på dess buklinje strax framför bakre rembygelfäste. Till SideloKK kan man konfigurera sin egen design genom att göra olika val av ingående detaljer och deras färger, för mer info. Se bla. vår webbshop.